Täällä seuran tulevia tapahtumia ym. ajankohtaista  (päivitetty 20.06.2022)

60-vuotias Sakkola-Seura kiittää seuraa muistaneita ja 60-vuotisjuhlaan osallistuneita

Seuran tapahtumia kesällä 2022:

- Perinteinen talkooviikkomme on viikolla 27 Villa Salmelassa (ke-su: 6.-10.7.)

- Sauna ja grilli-ilta ma 11.7. klo 18 alkaen. Piirakkakahvit ostamme omakustanteisesti Villa Salmelasta, mutta grillattavat ja saunajuomat joikainen tuo itse. Pääsky ry tarjoaa seuralle ilmaisen saunan 60-vuotislahjaksi.       Lämpimästi tervetuloa.

- Sakkola-Säätiö ja Huittisten Karjalaseura ry järjestävät Sakkolajuhlan tänä vuonna Huittisissa 7.8.

Johtokunta päätti vuosikokouksessa tehdyn ehdotuksen mukaisesti antaa tukea Ukrainalle.
            Seura ja seuran jäsenet lahjoittivat yhteensä yli tuhat euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Hyvää Juhannusta ja kesän aikaa

Seuran jäseniä pyydetään tarkistamaan, että seuralla on tiedossa voimassaoleva sähköpostiosoite. Pyrimme siihen, että mahdollisimman monelle voimme lähettää tiedotuksia sähköpostin välityksellä, joka on paljon nopeampi väylä tiedottaa kuin postin välityksellä.

Etusivulle